30 oktober 2022 KOFFIECONCERT CAMUS

NA EEN ZEER GESLAAGDE 1E EDITIE IN HERHALING: EEN MIDDAG/AVOND VOL LIVE MUZIEK. DANSVLOER AANWEZIG EN JIJ KUNT ER BIJ ZIJN!
๐‘๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ž๐ซ ๐ง๐ฎ je kaarten รก โ‚ฌ 7,50 voor:
๐ŸŽค ๐‘ฉ๐’†๐’๐’๐’†๐’Ž๐’‚๐’ ๐‘ณ๐’Š๐’—๐’† ๐ŸŽค
op zondag 13 november a.s. via: ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ@๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.๐—ป๐—น
met: ๐—˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ ๐—•๐—ฎ๐—ด๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ – ๐——๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ – ๐——๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐˜‚๐—ถ๐˜€
๐——๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ.. Een variatie van de gezelligste en mooiste Belgische- en Nederlandse meezingers, stilzitten is bijna niet mogelijk … Deze spontane zangeres uit Belgiรซ neemt je met haar aanstekelijke enthousiasme in haar muzikale reis mee naar een wereld van plezier en vrolijkheid.
๐——๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐˜‚๐—ถ๐˜€ is van alle markten thuis, Nederlands- en Engelstalig, van de oudste hits tot de nieuwste nummers … met zijn bijzondere stemgeluid en zijn charmante voorkomen laat hij je smelten in nummers van Josh Turner maar laat je even later ook zwemmen in Bacardi Lemon! Heerlijk genieten of voeten van de vloer bij Dave Louis.
๐—˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ ๐—•๐—ฎ๐—ด๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ neemt je mee terug in de tijd, een feest der herkenning.. van rock ’n roll tot de mooiste ballads. Met zijn unieke warme stemgeluid brengt hij zijn passie voor deze muziek die nooit vergeten mag worden naar je over. Denk aan nummers van Elvis, Jerry Lee Lewis, Tom Jones, Jack jersey e.v.a. Een optreden is altijd gevarieerd en gepassioneerd. Dansen en genieten met Eric Baghuis.
Elke artiest zal deze dag 3 sets zingen. Wil je ook gezellig met elkaar een mooie dag beleven, bestel dan nu je kaarten voor Belleman Live! via: ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ@๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.๐—ป๐—น
Je ontvangt na je aanvraag een bevestiging, je kaarten liggen dan op de dag zelf bij de kassa voor je klaar.
Aanvang: 15.00 tot 20.00 u
Zaal open: 14.00 u
Locatie: Zaal De Belleman, Bruninckxdal 2, Valkenswaard

Er kan gegeten worden, maar meegebrachte etens- en drinkwaren mogen niet genuttigd worden!

 

Voorrondes Brabants kampioenschap Tonpraten
Donderdag en vrijdag 17-18 november en op vrijdag 25 november 2022
Reserveren is mogelijk van oktober via www.bktonpraten.nl