Theater

Over het theater
De theaterzaal van De Belleman is 16,5x14 meter en leent zich daarvoor perfect voor evenementen en voorstellingen met een maximumcapaciteit van 250 personen.

Er zijn vele mogelijkheden met licht en geluid om uw evenement te ondersteunen en omhoog te tillen. Hierbij kunnen we technische ondersteuning bieden wanneer dit nodig is. Ook kan de theaterzaal omgebouwd worden in gevarieerde opstellingen.

Met verschillende hulpmiddelen creëren we de perfecte opstelling voor uw evenement, zodat u en uw gasten de perfecte beleving ervaren.

Mogelijkheden
Zoals benoemd zijn er diverse opstellingen waar u gebruik van kunt maken, waaronder de theateropstelling. Maar ook de bridgevereniging houdt haar toernooien in de theaterzaal, waarbij de opstelling geheel anders is. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken daarin graag met u mee.
Daarnaast is er een beamer, spiegelwand en zijn er verrijdbare gordijnen om gebruik van te maken. De tarieven voor de theaterzaal zijn te vinden op de reserveren pagina. Alle verenigingen die op dit moment actief zijn in de theaterzaal vindt u op de pagina verenigingen.