Nieuws

Steun De Belleman tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ook De Belleman doet dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Bent u klant van de Rabobank? Breng dan tussen 5 april en 30 april uw stem op ons uit en help mee aan het verhogen van het huiskamergevoel voor al onze gasten en het opzetten van een geweldig evenement voor heel Dommelen.

Stemmen kan via deze link: https://www.clubkascampagne.nl/

Rabobank

_______________________________________________________________________________

 

 De Belleman waar (bijna) alles kan

 

Wij hebben onze Herfstbock ingeruild voor Weizener op de tap en zijn elke avond geopend tot 1.00u. Tot ziens in onze gezellige bar van De Belleman!!  PROOST!!!

           

_______________________________________________________________________________


De Belleman gaat groen

Sinds augustus dit 2017 is ook De Belleman overgestapt naar LED-verlichting. De LED-verlichting is in alle creatieve ruimten, vergaderzalen, theater, sporthal, toiletten, hal en gang aanwezig. LED-verlichting is zuiniger en milieuvriendelijker en deze nieuwe verlichting is ook dimbaar. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe sterk of zwak u de verlichting zet.

 

_______________________________________________________________________________

 

Overname sporthal

Vanaf dinsdag 1 november 2016 is het beheer van Sport- en Ontmoetingscentrum De Belleman overgedragen aan Stichting De Belleman. Tot nu toe verhuurde de gemeente deze zelf aan onderwijs en sportverenigingen, maar dat gaat De Belleman nu zelf doen.

We zijn erg blij met deze ontwikkeling en zijn op deze manier in staat om een compleet pakket aan te bieden voor diverse organisaties en verenigingen. We verwachten de exploitatie van de sporthal hierdoor sterk te kunnen verbeteren.

Meer informatie over de overdracht is te vinden op de website van de gemeente.